Rangkaian komputer
Jika anda memilih untuk menghubungkan saluran akaun YouTube lama anda dengan profil atau halaman Google Plus, anda boleh memutuskan sambungan tersebut. Walau bagaimanapun, saluran baru yang dikaitkan dengan halaman Google Plus (bukan profil) mempunyai tempoh 14 hari untuk memutuskan sambungan sebelum ia menjadi kekal. Jika saluran anda tidak mempunyai nama pengguna YouTube yang dikaitkan atau tempoh 14 hari telah tamat, anda tidak dapat menghapus Google Plus daripada akaun tersebut.
Masuk ke akaun YouTube anda. Jika saluran tersebut dikaitkan dengan halaman Google Plus, log masuk menggunakan akaun Google yang dikaitkan.
Klik nama pengguna anda dan pilih "Tetapan YouTube". Jika anda mempunyai lebih daripada satu saluran yang dikaitkan dengan akaun Google, klik "Tukar Akaun" dan pilih saluran yang betul sebelum memasuki Tetapan YouTube.
Klik pautan "...Nyahhubungkan Google+" yang muncul di bawah alamat e-mel anda. Klik "OK" untuk mengesahkan pemilihan anda.
Berikut Cara Menulis dan Berkongsi Cerita Menggunakan Produk Google Jika anda mempunyai cerita yang ingin dikongsi, Google menawarkan pelbagai produk percuma yang mudah digunakan. Dari buku, jurnal, laman web, hingga dokumen Microsoft Office yang boleh dikongsi, anda dapat memanfaatkan satu daripada
Jika anda mempunyai fail PDF yang dilindungi dan tidak dapat dibuka atau diedit, anda perlu menanggalkan perlindungan tersebut. Bila fail itu tidak dibangunkan oleh anda, anda akan memerlukan perisian pihak ketiga untuk menghapus sekatan. GuaPDF adalah program yang boleh digunakan di Windows, Linux
Penghapusan kata laluan pada laptop Dell membolehkan akses bebas ke akaun pengguna dengan satu klik sahaja. Ia amat berguna jika hanya satu atau dua orang menggunakan laptop dan tidak ada ancaman keselamatan. Proses ini mempercepat masa log masuk dan menghilangkan masalah lupa kata laluan. Langkah