Rangkaian komputer
Apabila anda log masuk semula ke akaun Twitter anda dalam tempoh 30 hari selepas mematikannya, Twitter secara automatik mengaktifkan semula akaun tersebut dan memulihkan segala-galanya seperti sebelum ini. Ia mungkin memerlukan beberapa minit, namun akhirnya anda dapat melihat semua tweet anda semula dan meneruskan penerimaan tweet daripada orang yang anda ikuti. Pengikut anda juga akan dikembalikan, walaupun memerlukan masa sehingga 48 jam untuk melihat semuanya.
Jika anda menunggu lebih lama daripada 30 hari, Twitter memadam secara kekal semua maklumat pengguna anda, termasuk senarai pengikut. Anda boleh membuat akaun baru dengan nama pengguna Twitter yang sama jika tiada orang lain telah menegernya, tetapi anda perlu memulakan semula dengan mendapatkan pengikut baru dan mengikuti orang lain. Tiada satu pun tweet lama anda akan dikaitkan dengan akaun baru.
Pengembalian Sistem boleh menjadi penyelamat hidup jika anda baru saja memasang perisian atau pemacu perkakasan yang menyebabkan sistem tidak stabil atau tidak dapat digunakan. Ia berfungsi seperti mesin masa bagi komputer anda, membolehkan anda memulihkan konfigurasi sebelum masalah bermula. Penga
Jika anda pernah mengalami akaun Yahoo dikunci, biasanya disebabkan oleh beberapa percubaan kata laluan yang salah. Sebagai langkah keselamatan, pelayan e-mel dan sembang Yahoo secara automatik mengunci akaun anda bagi mengelakkan akses tidak sah selepas beberapa percubaan gagal. Penyebab Setiap kal
Kesalahan Menghantar Resume yang Salah Di pasaran pekerjaan yang sangat kompetitif, menyesuaikan resume anda bagi menonjolkan pengalaman dan kemahiran yang paling relevan merupakan strategi terbaik. Menguruskan pelbagai versi resume dalam komputer anda memudahkan kesilapan, terutamanya bila memohon